Over

Even voorstellen

Mijn naam is Maarten Maassen (1979). In 2015 heb ik de opleiding tot Sportmasseur afgerond volgens de opleidingseisen van het Nederlands Genootschap Sportmassage (NGS).

Ik ben fanatiek sporter en ben hierdoor in contact 540af76bcc876_muurschild-sportmassagegekomen met het vak sportmassage.
Hier heb ik altijd veel baat bij gehad en maakte het mogelijk om sneller te herstellen, tijdens bijvoorbeeld een tennistoernooi of de Vierdaagse van Nijmegen.
Ik ben er dermate in geïnteresseerd geraakt dat ik de opleiding tot sportmasseur gevolgd heb en deze ook succesvol heb afgerond.

In mijn dagelijkse werk ben ik Business Consultant bij SAP en werk ik hoofdzakelijk met organisaties die een transformatie doormaken op het gebied van IT. Er zit veel overeenkomst tussen het werk als consultant en sportmasseur. In beide omgevingen werk je direct samen met mensen, analyseer je behoeftes, vraag je door, stel je verbeterplannen op en help je de klant/cliënt om zijn prestatie te verbeteren. Oftewel je zorgt ervoor dat de belasting en belastbaarheid in evenwicht is, zodat de verbetering afgestemd is op de individuele behoefte.

Bewegen is belangrijk

Het goed onderhouden van je lichaam is belangrijk. Van bewegen en sporten is wetenschappelijk bewezen dat het de algehele conditie bevordert: een gezonde geest in een gezond lichaam. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren vanuit mijn vakkennis en opgedane vaardigheden.

Als sportmasseur kan ik je daarbij begeleiden en behandelen door:

advies te geven vanuit gericht individueel onderzoek
– het herkennen van de belastbaarheid van spieren, pezen en gewrichten
– preventief te werken ter voorkoming van blessures
– blessures te behandelen
– te tapen en bandageren ter ondersteuning bij het sporten
– herstelprogramma’s op te zetten en te begeleiden
– te verwijzen naar en samenwerken met andere disciplines

Blijf tevreden bewegen en sporten!

Heb je vragen, wil je adviezen, begeleiding of heb je een behandeling nodig?

Neem contact met me op via het contactformulier op deze site, of bel me op
nummer 06-53637842