Over Maarten


Even voorstellen

Mijn naam is Maarten Maassen (1979). In 2015 heb ik de opleiding Sportmasseur afgerond volgens de opleidingseisen van het Nederlands Genootschap Sportmassage (NGS). Ik heb altijd een grote interesse gehad in

In mijn dagelijkse werk ben ik Business Consultant bij SAP en werk ik met organisaties die een transformatie doormaken op  het gebied van hun IT. In dat vak zitten veel overeenkomsten met sportmassage. Ook daar

Het NGS-diploma en de NGS-licentie zijn binnen sportclubs, de gezondheidszorg en het onderwijs het meest bekend, erkend en gewaardeerd. Bovendien is het NGS de grootste brancheorganisatie voor sport- en wellnessmasseurs van Nederland en is daarmee op (inter)nationaal niveau gesprekspartner van de overheid, de nationale sportkoepel NOC*NSF, sportbonden, -verenigingen, organisaties uit de (sport)zorgketen en de wellnessbranche.

Bewegen is belangrijk

Het goed onderhouden van je lichaam is belangrijk. Van bewegen en sporten is wetenschappelijk bewezen dat het de algehele conditie bevordert: een gezonde geest in een gezond lichaam. Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren vanuit mijn vakkennis en opgedane vaardigheden.

Als sportmasseur kan ik je daarbij begeleiden en behandelen door:

– advies te geven vanuit gericht individueel onderzoek

– het herkennen van de belastbaarheid van spieren, pezen en gewrichten

– preventief te werken ter voorkoming van blessures

– blessures te behandelen

– te tapen en bandageren ter ondersteuning bij het sporten

– herstelprogramma’s op te zetten en te begeleiden

– te verwijzen naar en samenwerken met andere disciplines

Professionals in samenwerking

Als sportmasseur ben ik aangesloten bij het Nederlands Genootschap Sportmassage. Samenwerken met andere disciplines is belangrijk voor een juiste behandeling of doorverwijzing. Ik werk samen met andere masseurs, fysiotherapeuten, chiropractie, diëtisten en hardlooptrainers.

Blijf tevreden bewegen en sporten!

Heb je vragen, wil je adviezen, begeleiding of heb je een behandeling nodig?

Neem contact met me op